Viser alle 5 resultater

Paustian Arctander stolen med armleene i hallingdal

kr 38 800
Arctander Chair Arctander-stolen ble designet av Philip Arctander i 1944. Den er også kjent som Muslingestolen - Clam-stolen. I 2016 satte Paustian stolen tilbake i produksjon, i samarbeid med Sofie Arctander.

Paustian Arctander stolen med armleene i saueskinn

kr 61 542
Arctander Chair Arctander-stolen ble designet av Philip Arctander i 1944. Den er også kjent som Muslingestolen - Clam-stolen. I 2016 satte Paustian stolen tilbake i produksjon, i samarbeid med Sofie Arctander.

Paustian Hagesett Paustian Furniture Collection 2R Rasmussen & Rolff

kr 32 617
Paustian hage sett er en populær utendørs klassiker, designet av den danske designduoen, 2R Rasmussen & Rolff i 1969. Etter å ha satt er nå ansatt i bærekraftig FLEGT sertifisert teak høstet fra mer enn 40 år gammel indonesisk teak trær fra bærekraftige plantasjer, noe som sikrer lang levetid.

Paustian Garden sett er laget av solide teak treplanker med galvaniserte stålrør. Bordplaten, som er noe lengre enn benkene, gjør det mulig å tilveiebringe settene med ende mot ende, eller legger til en stol styret i begge ender, slik at det oppnås plass til 8, i stedet for 6 personer. Hagesettet kan skille seg ut hele året - og blir bare vakrere.

Paustian hage sett kan brukes både hjemme i hagen, i selskap eller i det offentlige rom, og er en enkel løsning som krever minimalt med plass. Benk og bord i ett - det kan ikke være enklere.

Paustian Modulsofa 3 pers Paustian Furniture Collection Erik Rasmussen

kr 43 043
Paustians egen modulære sofa er en populær klassiker. Dens design er skulpturelt relatert til rom. Modulsofaen er designet av Erik Rasmussen. Først presantert tilbake i 1969 - og den er fortsatt akkurat nåværende med sin unike evne til å endre uttrykk, avhengig av modulær komposisjon og polstring. Paustian Modular Sofa kan bestå av både rette og hjørne moduler. Det er også en løs puffmodul tilgjengelig. Sofaen, med sin tette, men skulpturelle form og god komfort, er veldig nyttig både hjemme og i virksomheten.

Paustian Modulsofa 4 pers Paustian Furniture Collection Erik Rasmussen

kr 54 600
Paustians egen modulære sofa er en populær klassiker. Dens design er skulpturelt relatert til rom.

Modulsofaen er designet av Erik Rasmussen.

Først presantert tilbake i 1969 - og den er fortsatt akkurat nåværende med sin unike evne til å endre uttrykk, avhengig av modulær komposisjon og polstring.

Paustian Modular Sofa kan bestå av både rette og hjørne moduler. Det er også en løs puffmodul tilgjengelig.

Sofaen, med sin tette, men skulpturelle form og god komfort, er veldig nyttig både hjemme og i virksomheten.