Viser alle 7 resultater

Fatboy Headdemock Superb Hengekøye Pute

kr 629
UTENDØRSPUTE Legg enda mer komfort til Headdemock Superb med Headdemock Superb Pillow. Denne hengekøyeputen er vann- og smussavvisende, UV-bestandig og fargesterk. Så sett deg tilbake og nyt din hengekøye til fulle med disse komfortable hengekøyeputer. Materiell deksel: 100% akryl eller 100% olefin. Materiell tapp: Kromstål.

Fatboy Original Floatzac Sittesekk

kr 3 049
INNEN & UTENDØRS SITTESEKK Fatboy Floatzac er den ultimate sittesekken for både ved siden av og på vannet. Denne komfortable vannstolen er fylt med hurtigttørkende, vannavstøtende EPS-perler. I tillegg har Floatzac en solid underside laget av mesh-stoff, som gjør at vannet lett kan renne bort. Du kan bruke den hvor som helst: innendørs så vel som utendørs, i vannet og ved siden av det. For eksempel er denne vannposen utstyrt med justerbare stropper som du enkelt kan ta den ut av vannet. Floatzac er tilgjengelig i en rekke trendy, klorbestandige farger og er delvis dekket med Sunbrella-stoff. Takket være dette materialet er denne solsengen UV-, vann- og flekkbestandig. Floatzac vil ikke synke, så du kan slappe av på vannet uten bekymringer. Materiale: 100% akryl: Charcoal, Sandy Taupe, Rød, Marine Blå. 100% olefin: Stripe gul, Stripe Rød, Stripe Anthracite, Stripe Ocean Blå, Mørk Ocean.

Fatboy Original Sittesekk

kr 2 299
INNENDØRS SITTESEKK Fatboy Original beanbag er der det hele startet. Den sterke nylon på denne sittesekk er nesten uforgjengelig. Det gir maksimal komfort og er ikonisk i sin enkelhet. Så det er all grunn for at de store originale sittesekker har vokst til et ekte designikon siden 2002. De er fylt manuelt med 3.542.897 kuler. Denne fyllingen gjør det mulig for Fatboy Original sittesekker å følge kroppens konturer. De er tilgjengelige i mange forskjellige farger med en vann- og smussavvisende overflate. Til slutt er den ikoniske originale sittesekken lett å fylle på, og er kun egnet for innendørs bruk. Viktig brukerinformasjon Ikke plasser dette produktet i, på, mot eller i nærheten av en varmekilde som oppvarming, en glassfasade (vindu eller skyvedør) eller en vegg som er oppvarmet av solen. Dette kan føre til skade på overflaten som produktet er plassert på. I tillegg kan stoffet på produktet bli skadet og bli humpete og ujevnt. Stoff og fylling laget av langvarig nylon av høy kvalitet.

Fatboy Original Slim Pop Pute

kr 649
INNENDØRS PUTE Pop Pillow er et fargerikt tilbehør til sofaen eller lenestolen din, laget av et mykt stoff og fylt med polypropylenfyll for en varm og koselig følelse. Puten er også vannavstøtende. Har det blitt skittent uansett? Trekket kan også vaskes i maskin. I tillegg til Pop Pillows tilbyr vi en serie Original Slim Pops designet av Baijings. Materiale: Stoff: 100% bomull.

Fatboy Original Slim Teddy Super Myk Sittesekk

kr 2 299
INNENDØRS SITTESEKK Original Slim Teddy er et koselig tillegg til Fatboy sittesekk-familien. Teddy er litt slankere enn vår ikoniske sittesekk, og passer perfekt i hver stue eller soverom. Det supermyke dekselet gjør at du vil slappe av på det hele dagen. Ta tak i favorittboken eller -serien din, og bli komfortabel med denne supermyke sittesekken. Det er som å få en endeløs klem fra en bamse. Viktig brukerinformasjon: Ikke plasser dette produktet i, på, mot eller i nærheten av en varmekilde som oppvarming, en glassfasade (vindu eller skyvedør) eller en vegg som er oppvarmet av solen. Dette kan føre til skade på overflaten som produktet er plassert på. I tillegg kan stoffet på produktet bli skadet og bli humpete og ujevnt. Materiale: Ytterstoff: 100% polyester. Innvendig stoff: ikke-vevd polyester.

Fatboy Doggieloung Stonewashed L Grå

kr 1 539
Mål: 120 x 80 x 15 cm Materiale: Ytterstoff: Bomull Innerstoff: Non-woven polyester Fylling: Ekspandert polystyren (EPS) Vaskeanvisning • Vask trekket på maks 30 ℃ (ikke-klorblekemiddel) • Vask med innsiden ut

Fatboy The BonBaron Sherpa ecru

kr 7 889
INNENDØRS MYK ENKELTSETER BonBaron er en lenestol som er så behagelig at det føles som om du satt i en gigantisk sky. Du kan enkelt justere vinkelen på ryggen ved hjelp av de to stroppene festet til de store knappene på baksiden av stolen. Dekselet er både vann- og smussavvisende. Har det blitt skittent uansett? Trekket kan også vaskes i maskin. Viktig brukerinformasjon Ikke stikk med skarpe gjenstander, da dette kan føre til at stoffet rives.