ARPER

Hos Arper lager vi stoler, bord og møbler for fellesskap, jobb og hjem.
Vi er motivert av relasjoner: mellom produkter og rom, rom og mennesker, mennesker og deres nettverk. Vi rammer inn alt – vår myke, essensielle designsensitivitet, vår direkte og personlige service, våre organisasjons- og bedriftspolicyer, vår globale merkeidentitet – i form av menneskelige verdier.

EN KJENT HISTORIE – Vi er et raskt voksende selskap grunnlagt i 1989 – en familiebedrift ledet av en integrerende, menneskesentrert tilnærming. Vi har vokst fra en møbelprodusent til en internasjonal designtilstedeværelse, og har økt omsetningen dramatisk og lagt til hundrevis av nye ansatte til Arper-familien.

VÅR DESIGNTILNÆRING — Hver del av produktutviklingsprosessen – fra design til produksjon til langsiktig påvirkning – er nøye vurdert, og bringer funksjon, estetikk og detaljer sammen i elegant oppløsning.

EN UNIK FØLSOMHET — Vår designetos er basert på allsidigheten til essensielle former. Over tid har vår tilnærming utviklet seg rundt seks kjernekonsepter. Balanse, familie, intuisjon, lys, farge, lek.

Viser alle 10 resultater

Arper Catifa 46 0382 Krom Elmosoft Kontorstol med gaslift, armleener og hjul

kr 18 095
Catifa 46 - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - Catifa 46 er lillesøster av Catifa 53. Samme slank profil med en skarp, uformell effektivitet som er designet for offentlig bruk og plasser som krever en litt mindre skala. Ekstremt fleksibel, Catifa 46 Videre utvider sitt utvalg av farger, utførelser, baser og tilbehør for tilpasning for å imøtekomme en nesten ubegrenset utvalg av kontrakts programmer uten å endre sin avgjørende karakter. Passer like godt til kontor som til spise stue. Med sin utrolige sitte komfort og lille svikt er dette en stol man lett kan tilbringe mange timer i. Få stoler kan skryte av å være så vel likt, da dette engang i tiden var den mest solgte stolen i verden, men med sin fleksibilitet gjør det vanskelig å skule finne nøyaktig samme stoler hos hver enkelt. Utvalget rangerer utrolig bredt og prisene strekker seg også deretter. Som utstilt på bildet med alle trimminger, dvs gaslift, hjul, armleener og utført i det mest eksklusive Elmo lær ender denne stolen på 13.475,- Men kan da også komme med 4 ben og plast skal til fra 2411,- Spesialbestilles i alle tilfeller fra Italia og beregner ca 6-8 uker

Arper Catifa 46 Barstol DuoColor slede understell

kr 4 095
Arper. Catifa 46 Høyrygget Barstol MonoColor - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet i én to farget polypropylen.

Arper Catifa 46 kjøkkenstol DuoColor slede understell

kr 4 096
Arper. Catifa 46 Høyrygget Barstol MonoColor - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet i én to farget polypropylen.

Arper Catifa 46 Barstol Elmosoft leather sledeunderstell

kr 13 595
Arper. Catifa 46 Barstol Elmosoft leather - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet polstret med Elmosoft lær.

Arper Catifa 46 kjøkkenstol Elmosoft leather sledeunderstell

kr 13 595
Arper. Catifa 46 Barstol Elmosoft leather - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet polstret med Elmosoft lær.

Arper Catifa 46 Barstol Elmosoft Sledeunderstell

kr 13 595
Arper. Catifa 46 Høyrygget Barstol MonoColor - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet i én farge polypropylen.

Arper Catifa 46 Barstol PO enkelfarge sledeunderstell

kr 4 095
Arper. Catifa 46 Høyrygget Barstol MonoColor - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Kan utformes i utallige varianter. Denne er da i forkrommet stål slede base og skallet i én farge polypropylen. Enkelfarge har en matt front og glatt bak.

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell hvitlakkert

kr 14 595
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell hvitlakkertt - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell krom

kr 14 595
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell krom - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell sortlakket

kr 14 595
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell sortlakket - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.