Viser alle 4 resultater

Arper Catifa 46 0382 Krom Elmosoft Kontorstol med gaslift, armleener og hjul

kr 15 250

Catifa 46 - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - Catifa 46 er lillesøster av Catifa 53. Samme slank profil med en skarp, uformell effektivitet som er designet for offentlig bruk og plasser som krever en litt mindre skala. Ekstremt fleksibel, Catifa 46 Videre utvider sitt utvalg av farger, utførelser, baser og tilbehør for tilpasning for å imøtekomme en nesten ubegrenset utvalg av kontrakts programmer uten å endre sin avgjørende karakter. Passer like godt til kontor som til spise stue.

Med sin utrolige sitte komfort og lille svikt er dette en stol man lett kan tilbringe mange timer i. Få stoler kan skryte av å være så vel likt, da dette engang i tiden var den mest solgte stolen i verden, men med sin fleksibilitet gjør det vanskelig å skule finne nøyaktig samme stoler hos hver enkelt.

Utvalget rangerer utrolig bredt og prisene strekker seg også deretter.

Som utstilt på bildet med alle trimminger, dvs gaslift, hjul, armleener og utført i det mest eksklusive Elmo lær ender denne stolen på 13.475,-

Men kan da også komme med 4 ben og plast skal til fra 2411,-

Spesialbestilles i alle tilfeller fra Italia og beregner ca 6-8 uker

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell hvitlakkert

kr 11 800
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell hvitlakkertt - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk. Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell krom

kr 11 800
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell krom - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.

Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell sortlakket

kr 12 500
Arper Catifa 46 Elmosoft Dreibart understell sortlakket - Design av Lievore Altherr Molina, 2004 - En utrolig god sete komfort som gir en behagelig svikt som oppmuntrer til legre bruk Catifa 46 er laget for både bolig og kontraktbruk, innendørs og ut, og er laget i et mangfoldig utvalg av materialer, farger og overflater. Skallet er konstruert i dobbeltkorket kryssfinér, mono- eller bi-farge polypropylen, dekket av lær, hardleather, stoff eller ferdig med polstrede pads. Basen leveres i krom-ferdigstål, rustfritt stål i rustfritt stål, aluminium, pulverlakkert aluminium eller tre, og er tilgjengelig i følgende konfigurasjoner: slede, firelager, buk og femveis. En skrivetablett er tilgjengelig for bruk i campus eller auditorium. Catifa 46 er også tilgjengelig i en avføring med slede eller svivelbase. Catifa 46-kolleksjonen er GreenGuard-sertifisert.