Vitra Soft Pad Chair EA 217 Cognaq  lær polert stål

Flere visninger

Vitra Soft Pad Chair EA 217 Cognaq lær polert stål

Vitra Soft Pad Chair EA 217 Cognaq lær polert stål

Modellene EA 217 og EA 219 er kontorens svingstoler i Soft Pad Group av Charles og Ray Eames. Deres verdige aura gjør dem spesielt egnet for ledelsesområder. Den ekstraordinære komforten til stolene skyldes den kombinerte effekten av deres tiltmekanisme, som kan justeres etter brukerens vekt og myk møbeltrekk. Den høyere ryggstøtten til EA 219 skiller den fra Soft Pad Chair EA 217.

Dette er også den ideele stolen for drømme hjemme kontoret.

Designet av Soft Pad-gruppen dateres fra 1969. Når det gjelder både konstruksjon og form, er Soft Pad-stolene i likhet med utformingen av Aluminium-gruppen. Imidlertid gir deres syede puter en slående kontrast til de slanke aluminiumsprofilene. Soft Pad-stolene er mykere og mer vellykkede enn stolene i Aluminium-gruppen, men uten å miste den rene klarheten i deres vanlige silhuett. Stolene tilpasser seg sitterens kropp og gir ekstraordinær komfort.
Vitra har produsert Soft Pad-stolene i samme overlegne kvalitet i flere tiår. Denne erfaringen tillater oss å tilby en 30 års garanti * på alle modellene i Soft Pad-kolleksjonen.
Soft Pad-gruppen omfatter en rekke stoler som er egnet for bruk i kontorer, offentlige rom og hjemmet: Soft Pad-stolene EA 205/207/208 gir myk komfort og en prestisjetung atmosfære i møte- og konferanseinnstillinger mens Soft Pad Stoler EA 215/216 og EA 222/223 er et ideelt valg for avslappet salong i lobbjer, salonger og venterom. Monteres på svivelbunn og tilgjengelig med ryggstøtter i ulike høyder, fyller Soft Pad-stolene EA 217/219 produktgruppen. Takket være dette brede spekteret av modeller, en rekke baser med polert, forkrommet eller svart finish, og et utvalg av to typer lærbelegg i mange forskjellige farger, kan kundene finne den perfekte Myke Padstol for hvert interiør.
Charles & Ray Eames
Charles og Ray Eames regnes blant de viktigste figurene i det tjuende århundre design. Deres arbeid spenner over møbeldesign, filmskaping, fotografering og utstillingsdesign. Vitra er den eneste autoriserte produsenten av Eames produkter for
* I tilfelle produksjons- eller materialdefekt erstatter eller reparerer Vitra alle stolmodellene i Aluminium Group og Soft Pad Group gratis i en periode på 30 år fra kjøpsdatoen. Dette gjelder for stoler solgt etter 1. september 2003.
Denne garantien utelukker skade som skyldes normal slitasje eller feil bruk. Dine lovbestemte rettigheter vedrørende feilprodukter påvirkes ikke av denne garantien.
Varekode: 412 381 00-L20-Cognaq
kr 35 500,00
vitra
Produktbeskrivelse
Detaljer
Sete mekanisme: Justerbar bakover tilt, låsbar i fremoverposisjon. Kontinuerlig setehøydejustering med gassfjær. Armlener: Støpt aluminium, med polert eller forkrommet overflate eller pulverlakkert i dyp svart. Basen: Femstjerners base i støpt aluminium, med en polert eller forkrommet finish eller pulverlakkert i dyp svart. Utstyrt med harde hjul for teppe eller myke hjul for harde gulv. Castor deksler i svart for polert og sort pulverlakkert base, med forkrommet finish for krom base.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker vitra
Serie Nei