Vitra Grand Repos Lenestol Cosy stoff
Salg

Vitra Grand Repos Lenestol Cosy stoff

Grand Repos Lenestol
Antonio Citterio, 2011

En synkronisert mekanisme er skjult under polstring av Grand Repos vingestolen og kan låses i hvilken som helst stilling, for optimal bakstøtte og optimal komfort i alle hvilevinkler. Den karakteristiske hodet delen inviterer brukeren til å lene seg tilbake og skaper en følelse av ly og tilbaketrukkethet. Dekorative sømmer i stoffet eller lærbelegget gir lenestolen et nesten kunstig utseende.

Loungestolene Repos og Grand Repos er felles utviklet av Vitra og Antonio Citterio, og introduserer et nytt nivå av komfort og fleksibilitet i hjemmemiljøet. Med sine sjenerøse polstring, innbydende armlener og høye ryggstøtte, gir disse elegante svingbare loungestolene en bilde av suveren komfort.

Takket være den synkroniserte mekanismen som er skjult under polstring, kan sitterne bevege seg fra en oppreist holdning til en tilbaketrukket vinkel for å hvile og låse ryggstøtten i enhver stilling. Motstanden på ryggstøtten kan justeres manuelt til brukerens vekt. Dette sikrer god komfort og optimal rygg støtte over hele bevegelsesområdet.
Repos, Grand Repos og Ottoman er tilgjengelig i to forskjellige setehøyder.
Varekode: 210 485 00 - cosy

Vanlig pris: kr 41 400,00

Special Price kr 33 490,00

* Påkrevde felt

vitra
Produktbeskrivelse
Detaljer
Stol / kropp: Støpt polyuretanskum med webbed plastramme og integrert synkronisert mekanisme med låsemekanisme. Base: firestjerner base i støpt aluminium, polert eller pulverlakkert overflate. Nakkepute: fylt med fjær.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker vitra