Vitra Grand Relax lenestol med ottoman i lær

Vitra Grand Relax lenestol med ottoman i lær

Grand Relax er en luksuriøs lenestol som kombinerer enestående komfort med kompakte dimensjoner og en klassisk underjordisk estetikk. Stolen tilbyr en eksepsjonell sitteopplevelse, som stammer fra det harmoniske samspillet mellom ulike elementer og ble uttalt spesielt for et lærbelegg. Høykvalitets lærdeksler omfatter det myke setet og ryggpute, som sitter løst på lenestolen. De klyver omhyggelig brukeren og vender seg alltid tilbake til sin opprinnelige form. Når du setter deg ned, synker brukeren langsomt inn i putene, mens en skjult integrert mekanisme absorberer vekten og beveger stolen inn i en tilbaketrukket stilling. Setet og ryggstøtten beveger seg uavhengig i synkronisert bevegelse. En kontrollknapp kan roteres for å justere motstanden til mekanismen, og ryggstøtten kan låses i alle vinkler. Monteres på en elegant firestjernen base av aluminium, kan loungestolen roteres 360 °. En matchende osmann er tilgjengelig som fotstøtte eller ekstra sitteområde.

Grand Relax har en kombinasjon av utvalgte materialer, for eksempel støpt aluminium og høykvalitets lær. Den nedre halvdelen av det ytre ryggskallet er dekket med preget splittet skinn, og danner en type skjold som enfolds brukeren, mens du definerer kontrastene til lenestolen. Kombinasjonen av delt skinn og Leather Premium skaper en dynamisk kontrast mellom lenestolens indre og ytre ansikter. Split skinn brukes også til å dekke underlaget på setet og osmanen.

Grand Relax har et kompakt, men innbydende utseende. De omhyggelig utformede proporsjonene av lavslungekroppen, lange armlener og oppadrettende ryggstøtte visuelt understreker den dynamiske sitteopplevelsen og gir en behagelig følelse av sikkerhet.
Varekode: 210 592 00
kr 82 500,00

Maximum number of characters: 25

* Påkrevde felt

vitra
Produktbeskrivelse
Detaljer
Design Antonio Citterio Sete / kropp: Støpt polyuretanskum med plastramme og integrert synkronisert mekanisme med låsemekanisme. Setehøyder: 432 mm eller 482 mm. Basen: Fire-stjerne dreiebenk i støbt aluminium, polert eller pulverlakkert overflate. Setepute: Kammerpute fyldt med polyuretanskum-pastiller og kulefibre. Ryggpute og nakkepute: Kammerpute fylt med polyuretanskumblokker og en blanding av gåsfjær og ned. Merk: Bakskjellet, underbygningen på setet og osmanen, og justeringsknappen for ryggstøtten er dekket i spalt skinn Leather Forte (deco). Merk: Basisversjonen bestemmer målingen på de andre metalldelene (mekanisk kontrollspak, lokk på motstandsreguleringsratt). Ottoman: MDF-panel dekket med polyuretanskum og polyester fleece; kammerpute fylt med polyuretanskum-pastiller og kulefibre. Base: ikke-svivel firestjernen base i støpt aluminium, polert eller pulverlakkert overflate. Glides: utstyrt med glidelås for myke gulv eller filtre for harde gulv.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker vitra
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)