String Limited Edition Pocket 2019 (kun en igjen)

Flere visninger

String Limited Edition Pocket 2019 (kun en igjen)

String feirer 70 år - vi lanserer eksklusiv utgave av String Pocket
 
I år fyller Stringhyllan 70 år og String Furniture vil derfor være oppmerksom på Nisse og Kajsa Strinnings tidløse design. Vi har tidligere jobbet med Mats Theselius på jubileumsutgivelser, og hans følelse av materiale og form gjorde valget enkelt selv denne gangen.
 
Endestykkene i rustfritt stål er pulverlakkert i samme nyanse som glasskanten slik at både glass og hylle blandes sammen i en og samme struktur. Hylle i glass er laget av Optiwhite glass. Den eksklusive utgaven av String Pocket vil kun være tilgjengelig i 2019 kopier, og en gravert nummerering vil være tilgjengelig på en av hyllene.
 
 "Jeg ønsket å utforske hvordan Stringhyllans design står år etter år. Hyllehyllene gjør hylleoppløsningen løs og blir nesten immateriell. Det er fortsatt gavlene og de svakt blågrønne glasskanter som danner linjer som trekker grensene til hyllene "
Mats Theselius.
Varekode: String Limited Edition Pocket 2019
kr 3 489,00
string
Produktbeskrivelse
Detaljer
Produktinformasjon: String Pocket Limited Edition Design: Mats Theselius Dimensjoner: B: 600 mm, D: 150 mm, H: 500 mm Materiale: Hylle av Optiwhite glass, endestykker laget av pulverlakkert rustfritt stål Salg skjer via et begrenset antall forhandlere i hvert marked. Levering av hyllen foregår i begynnelsen av høsten / september.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker string