Skagerak Cutter Benk Sort Eik

Flere visninger

Skagerak Cutter Benk Sort Eik

Designet av Hvass Design
Cutterbenken ble opprinnelig designet for en utstilling med navnet Walk the Plank. Her, inspirert av den tyske Bauhaus-bevegelsen, kom ideen om et slattesetet på en sammenhengende ramme til live. Den minimalistiske designen er enkel i sitt uttrykk og gjør det bra i de fleste plasser, både inne og ute.
Varekode: S1920403
kr 6 995,00
skagerak
Produktbeskrivelse
Detaljer
Eik / svart FSC Mix BxDxH: 121x40x43,5 cm / Sete H: 43,5 cm

Riktig bruk og vedlikehold Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Våre design er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet, trenger de litt omsorg for å komme seg dit.

Malte eik Opprinnelse Eik vokser i de mest tempererte sonene. Skagerak eik kommer fra europeiske skoger og er enten 100% FSC-sertifisert eller FSC-blandet sertifisert, høstet under bærekraftig skogforvaltning. Utvalget av treet er ekstremt forsiktig og all behandling er for hånden, slik at bare de beste og mest holdbare stykkene av tre brukes i produksjonen.

Hvorfor Eik er en solid og slitesterk type tre som inneholder naturlige tannings som vil beskytte mot bakteriell vekst. Som et åpent kornved absorberer eik farge veldig godt og etterlater grafiske spor av den naturlige tekstur som er synlig på overflaten.

Vedlikehold Når det er malt, trenger produktet ikke annet vedlikehold enn å rengjøre med en fuktig klut. Det beste resultatet oppnås ved å tørke over med en tørr klut etterpå. Vanlige rengjøringsprodukter kan brukes til å fjerne hardt smuss.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker skagerak