Skagerak Dania Skjærebrett 40x24

Flere visninger

Skagerak Dania Skjærebrett 40x24

Knivens nye beste venn. Montert av små stykker teak ende korn, får hvert skjærebrett et unikt mønster i forskjellige lys og mørkebrune nyanser. Teak inneholder naturlige oljer som er motstandsdyktige mot fuktighet og bakterier, og oppoverfibrene på sluttkorn absorberer støtene fra knivbladene sublimt. Dette sikrer en topp holdbarhet - både når det gjelder brettet selv og knivene som brukes på den. Brettet har innebygde grep på hver ende og en juicespor som samler væsker og smuldrer før årsaken noen problemer.
Varekode: S1990844
kr 819,00
skagerak
Produktbeskrivelse
Detaljer
Teak Endgrain LxBxH: 40x24x2,5 cm

Riktig bruk og vedlikehold Riktig bruk og vedlikehold er viktig for å få mest mulig ut av de verdifulle ressursene vi har. Våre design er laget for å vare i generasjoner, men akkurat som alt annet, trenger de litt omsorg for å komme seg dit.

teak Opprinnelse Teak er vanligvis funnet i Sørøst-Asia og Sentral-og Sør-Amerika. Vår FSC-sertifiserte Teak kommer fra Mellom-Amerika og Brasil, mens resten av Teak kommer fra plantasjer i Indonesia og Trinidad; klarte å opprettholde en fornybar og pålitelig forsyning av tre.

Hvorfor Teak er en tung, hard og solid type tre. Med høyt innhold av naturlige oljer er teak superbestandig mot rot og sopp - noe som gjør det til et ideelt valg for å lage dagligvarer til dagligvarer.

Rengjøring Etter bruk anbefaler vi å vaske begge sider av skjærebrettet. For å holde brettet rett og med en tilsvarende farge på begge sider, la den tørke av i en oppreist stilling. Ikke vask brettet i oppvaskmaskin eller tørk det på et varmt element, da dette kan føre til sprekker på overflaten.

Vedlikehold Når du pakker ut ditt nye skjærebrett, kan du finne det flekker eller litt fettete. Det fete utseendet kommer fra oljepåfyllingen vi søkte på brettet, før det ble pakket inn. Flekkene er akkumuleringer av fargestoffer og vil snart forsvinne da brettet blir utsatt for lys og luft. I begynnelsen kan oljen trekke ut noe av fargestoffet som kan gi flekker på en lys overflate.

Merk Før du bruker skjærebrettet for første gang, må du sørge for at du rengjør det i såpevann.

Oljebehandling Teaket har blitt behandlet med trygg matolje for å forbedre motstanden. Derfor anbefaler vi at du behandler treet med jevne mellomrom med en olje - f.eks. benkeplateolje - for å bevare glød og motstand. Hvis produktet ikke blir oljet kontinuerlig, kan overflaten endre fargen over tid og bli sølvgrå.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker skagerak