Erik Jørgensen Ox Chair EJ-100 Elegance Valnøtt Lær Matt krom understell - Hurtig levering

Flere visninger

Erik Jørgensen Ox Chair EJ-100 Elegance Valnøtt Lær Matt krom understell - Hurtig levering

Erik Jørgensen Ox Chair EJ-100 Cava Svart Matt krom - Hurtig levering

ELEGANCE Leather

Den ultimate i eksklusivitet, ELEGANCE er den typen lær som gjør et rom levende. Og det gjør at du føler deg trukket for å komme over og berøre den. Du kan føle rikheten. Glattheten. Fast, men fleksibel med synlige, naturlige merkinger, er ELEGANCE uten tvil et luksuriøst lær med substans - og sjel.
Fire spesielt utvalgte farger tar opp ELEGANCE's indre integritet, samtidig som den øker sin appell. Hvert skjul er virkelig unikt når det gjelder fargen og overflaten selv. Det er din sjanse til å oppleve endringer i toner med tiden, påvirket av lærets eksponering for lys og bruk. Du kan utforske mulighetene med møbler, interiørdesign og innredning, konferanserom, universiteter og hotellets lobbyer. Enten det er en privat bolig, en bedriftskonfigurasjon eller en offisiell regjeringsenhet, vil ELEGANCE forbli tro mot navnet sitt.

ELEGANCE er øverst i vårt utvalg av luksuriøse, høykvalitets lær som reflekterer stilen og raffinement av designprosjektet - samt designeren som velger den.

Tykkelse 1,2 - 1,4 mm
Størrelse 4,5 - 6,0 m2
Opprinnelse Fineste europeiske rawhide fra storfe gravd på Alpine enger spenner over Sveits, Tyskland, Østerrike, Liechtenstein og Italia
Overflate Naturlig overflate og subtile markeringer
Avslutt voks med en silkeaktig følelse
Tannekrem etterfulgt av en vegetabilsk tanningsprosess for å øke fastheten
Farger Vannbasert Anilin-fargestoff
Spesielle egenskaper Den ultimate i klassisk eleganse. Skryte av en naturlig patina som vises over tid, avhengig av lys, forhold og bruk
Kreative applikasjoner Vanligvis oppskalere innstillinger som hotelllobbyer, VIP-suiter, bedriftshovedkvarter, executive konferanserom, luksuriøse mottaksområder, lounger for flyplasser, privatboliger, penthouse-leiligheter, restauranter, high-end klubber og barer etc.

Pleie og rengjøring

Som et naturlig materiale, krever læret seg etter. Hvis du bryr deg om læret på riktig måte, blir det enda vakrere over tid. Her er noen tips:
Vårt skinn er klar for at du skal bruke så snart det kommer, så det er ingen grunnleggende behov for å behandle det eller rense det. Over tid hvis du ser behovet for rengjøring, bruk en støvsuger en eller to ganger i måneden med en myk børste for å fjerne støv. En eller to ganger i året for grundig rengjøring, bruk skummet fra såpeflakene rørt i varmt vann. Påfør skummet med en tørr, myk klut som minimerer kontakt med vann. Unngå såpe, såpepåse, skinnrensere, vaskemidler for husholdninger eller kjemiske produkter. Beskytt mot direkte sollys, høy varme og skarpe gjenstander.

ca 2-3 ukers leveringsuker (kun leveransetid fra Danmark til Norge og hjem til deg)
kr 98 288,00
erik-jorgensen
Produktbeskrivelse
Detaljer
Erik Jørgensen Ox Chair EJ-100 Cava Svart Matt krom - Hurtig levering ELEGANCE Leather Den ultimate i eksklusivitet, ELEGANCE er den typen lær som gjør et rom levende. Og det gjør at du føler deg trukket for å komme over og berøre den. Du kan føle rikheten. Glattheten. Fast, men fleksibel med synlige, naturlige merkinger, er ELEGANCE uten tvil et luksuriøst lær med substans - og sjel. Fire spesielt utvalgte farger tar opp ELEGANCE's indre integritet, samtidig som den øker sin appell. Hvert skjul er virkelig unikt når det gjelder fargen og overflaten selv. Det er din sjanse til å oppleve endringer i toner med tiden, påvirket av lærets eksponering for lys og bruk. Du kan utforske mulighetene med møbler, interiørdesign og innredning, konferanserom, universiteter og hotellets lobbyer. Enten det er en privat bolig, en bedriftskonfigurasjon eller en offisiell regjeringsenhet, vil ELEGANCE forbli tro mot navnet sitt. ELEGANCE er øverst i vårt utvalg av luksuriøse, høykvalitets lær som reflekterer stilen og raffinement av designprosjektet - samt designeren som velger den. Tykkelse 1,2 - 1,4 mm Størrelse 4,5 - 6,0 m2 Opprinnelse Fineste europeiske rawhide fra storfe gravd på Alpine enger spenner over Sveits, Tyskland, Østerrike, Liechtenstein og Italia Overflate Naturlig overflate og subtile markeringer Avslutt voks med en silkeaktig følelse Tannekrem etterfulgt av en vegetabilsk tanningsprosess for å øke fastheten Farger Vannbasert Anilin-fargestoff Spesielle egenskaper Den ultimate i klassisk eleganse. Skryte av en naturlig patina som vises over tid, avhengig av lys, forhold og bruk Kreative applikasjoner Vanligvis oppskalere innstillinger som hotelllobbyer, VIP-suiter, bedriftshovedkvarter, executive konferanserom, luksuriøse mottaksområder, lounger for flyplasser, privatboliger, penthouse-leiligheter, restauranter, high-end klubber og barer etc. Pleie og rengjøring Som et naturlig materiale, krever læret seg etter. Hvis du bryr deg om læret på riktig måte, blir det enda vakrere over tid. Her er noen tips: Vårt skinn er klar for at du skal bruke så snart det kommer, så det er ingen grunnleggende behov for å behandle det eller rense det. Over tid hvis du ser behovet for rengjøring, bruk en støvsuger en eller to ganger i måneden med en myk børste for å fjerne støv. En eller to ganger i året for grundig rengjøring, bruk skummet fra såpeflakene rørt i varmt vann. Påfør skummet med en tørr, myk klut som minimerer kontakt med vann. Unngå såpe, såpepåse, skinnrensere, vaskemidler for husholdninger eller kjemiske produkter. Beskytt mot direkte sollys, høy varme og skarpe gjenstander. ca 2-3 ukers leveringsuker (kun leveransetid fra Danmark til Norge og hjem til deg)
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker erik-jorgensen