Erik Jørgensen Insula 190 Salongbord Sort

Flere visninger

Erik Jørgensen Insula 190 Salongbord Sort

Erik Jørgensen Insula 190 Salongbord Sort

ORGANISKE FORMER MED EN KONTRAST
MOTSETNINGER TILTREKKER

Den danske designduoen Ernst & Jensen er kjent for sin design med organiske former og har de siste årene bidratt til danske møbler med mange møbler. Den populære Insula-bordserien er preget av myke og asymmetriske former, som står i kontrast til den mest klassiske Erik Jørgensen-designen, sofaen EJ 220, kjent for sine skarpe linjer.

De små øyer
Insula-bordene er tilgjengelige i tre størrelser og høyder. De er vakre står alene, men fungerer også bra sammen. Det største Insula kaffebordet EJ 192 er også tilgjengelig med en bordplattform i vakker eik.

EN NATURVARM OG EN NORDIC TOUCH
Den største versjonen av kaffebordene, EJ 192, kommer også med muligheten til å ha bordplaten i eik, noe som gir en fin varme til bordet.

En rekke muligheter
Insula-samlingen er tilgjengelig som en kafé, sofa, spisestue og konferansebord. Med de mange mulighetene og den enkle utformingen er Insula-bordene egnet for både private hjem, hoteller, restauranter og kontorer.
Varekode: EJ190black
kr 10 752,25
erik-jorgensen
Produktbeskrivelse
Detaljer
RAMME; LAKKERT ALUMINIUM MED STRUKTUR MÅL: L. 72 cm – D. 76 cm – H. 29,5 cm FARGER; SVART RAL 9005 HVIT RAL 9016 COBALT BLUE RAL 5017
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker erik-jorgensen