Louis Poulsen Artichoke Kobber Rose ø60cm

Flere visninger

Louis Poulsen Artichoke Kobber Rose ø60cm

Louis Poulsen Konglen Pendel I rose kobber

PH Artichoke ble designet i 1958 av Poul Henningsen for Langelinie Pavillonen, en modernistisk københavnrestaurant hvor den fortsetter å begeistre gjestene den dag i dag. Med sin verdensberømte og unike skulpturelle design, betraktes PH Artichoke som et internasjonalt designikon. Armaturen har 72 blader som er plassert slik at den gir et helt blendefritt lys fra alle vinkler. For å sikre et høyt kvalitetsnivå utføres mye av produksjonsprosessen for hånd. Den berømte lysarmaturen har bevart den opprinnelige kobberfinishen, som gir en varm allmennbelysning. Med modellene i børstet og polert stål samt hvitlakkerte metallmodeller er det lagt til flere medlemmer i PH Artichoke-familien, som alle fremhever lampens allsidighet og tidløse silhuett. I 2018 feirer Louis Poulsen 60-årsjubileum for lampen med en vakker ny, børstet utgave i messing. Denne spesialutgaven, tilgjengelig kun i 2018, vil bli inngravert med PHs signatur – PH Artichoke – 1958–2018 – jubileumsutgave, og et unikt nummer. Fra 2019 vil PH Artichoke leveres uten jubileumsinngravering.

Armaturen gir et 100% blendfritt lys, og selve pendelen egenopplyses samtidig som den sender ut et dempet lys med et unikt mønster. Armaturen gir en dekorativ og komfortabel belysning. For den energibesparende LED varianten er kvaliteten på lyset og atmosfæren rundt pendelen beholdt på det høyeste nivå.
Varekode: 5703411058107
kr 92 770,00
louis-poulsen
Produktbeskrivelse
Detaljer
Armaturen gir et 100% blendfritt lys, og selve pendelen egenopplyses samtidig som den sender ut et dempet lys med et unikt mønster. Armaturen gir en dekorativ og komfortabel belysning. For den energibesparende LED varianten er kvaliteten på lyset og atmosfæren rundt pendelen beholdt på det høyeste nivå. Størrelse og vekt Bredde x Høyde x Lengde (mm) x x , 8,7 kg Lyskilde og energiklasse Lyskilde 1x100W E27 Annen informasjon Materiale: Blad: Copper, satin polished and coated with rose, wet painted inner side. Ramme: Høyglanset, krombelagt stål. Baldakin: Ja Ledningslengde: 4m Ledningstype: Hvit tekstil m/wire
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker louis-poulsen