Northern Oaki Lounge Sort Malt Lær sete og rygg

Flere visninger

Northern Oaki Lounge Sort Malt Lær sete og rygg

Designet av
Stine Aas
2020

Nordisk kunnskap møter kunsten til japansk snekkerarbeid i den ekspressive Oaki loungestolen. Stolen var inspirert av enkelhet og kunst som preger tradisjonelt japansk trehåndverk. Designeren tok sikte på å skjule stolens sammenføyninger, og ga Oaki en raffinert, unikt vektløs karakter som ser sømløs ut. Hvert bein reiser seg fra gulvet til full høyde på stolen og vugger ryggstøtten mellom alle fire.

De bakre bena er vinklet bakover fra setet, og møter gulvet bak stolen i stedet for under den. Benenes plassering gjør at stolen blir levende når de ser ut til å gå bakover. Oaki er laget i massiv eik og ferdig i lysoljet eik, røkt eik eller med en mørk svart glans. Oaki er rik på detaljer og belastet med karakter.

Salongstolen er laget med maksimal komfort, og oppmuntrer de som sitter til å lene seg tilbake og slappe av. Et utvalg av polstret skinnseter og ryggstøtte gir den nye versjonen et lag med myke strukturer som kompletterer den glatte eiken.
Varekode: Northern Oaki Lounge Sort Malt Lær sete og rygg
kr 13 490,00
northern
Produktbeskrivelse
Detaljer
Lenestol Materiale kropp: massiv eik Materiale sete og rygg: Laminert eikefiner Farger: Lysoljet eik, røkt eikefinish eller svartmalt eik Mål: B: 78 cm D: 65 H: 73 SH: 35 cm Nettovekt: 8,5 kg (ingen polstring), 9,6 kg (setepolstring), 10,2 kg (sete + ryggpolstring)
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker northern