Northern Heat Taklampe Stor Stål

Flere visninger

Northern Heat Taklampe Stor Stål

Heat er designet av Johanna Forsberg og er et "hot" design. Utganspunktet for pendelen var å bruke skinnende messing, som designeren kunstnerisk forvandlet til en glødende sky av ild. Når lyset slås av forsvinner brannen, noe som etterlater lampen en skygge som minner om en sky. Heat fra Northern er en dynamisk lampe som fyller interiøret med kreativitet og fantasi.

Med sin subtile glans og skulpturelle overflate, slører Heat pendellampen grensene mellom kunst og design. Skyggen er utelukkende laget av rustfritt stål, og har et sølvfarget utseende som ser ut til å skimre når lyset skinner gjennom. Pendellampen endres i utseende når lyskilden i den begynner å glødes. Når strømmen er slått av, ligner skyggens halvgjennomskinnelige form en sølvaktig sky som svever over rommet.

Tilgjengelig i to størrelser, og den lille versjonen kan installeres individuelt eller kombineres for å danne en gruppe som etterligner en klynge av skyer. Standardstørrelsen avslører Heat sitt uttalelsespotensial og trekker oppmerksomhet mot taket når det sprer diffust lys i hele rommet.
Varekode: Northern Heat Taklampe Stor Stål
kr 8 990,00
northern
Produktbeskrivelse
Detaljer
spesifikasjoner Pendellampe Skyggemateriale: Rustfritt stålnett Skyggefarge: stål Kroppsmateriale og farge: stål Ledning: Svart gummi, 370 cm Pære: E27, Maks. 100 W Spenning: 220V - 240V ~ 50 / 60Hz Nettovekt stor: 2,1 kg Nettovekt liten: 1,0 kg
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker northern
Serie NA