Kjøp Vitra på nett

Tilbake på 1950-tallet startet drømmen om å lage et designer møbelselskap for Will og Erika Fehlbaum. Vitra er et sveitsisk familieselskap. Deres mål var å lage interiør, møbler og tilbehør som er funksjonelle og inspirerende.

Vitra har i alle år hatt tette samarbeid med mange av verden mest anerkjente designere. Dette kan man både merke og se på produktene som blir laget. Det ligger mye kjærlighet i god design, sies det. Flere av Vitras kjente og originale kolleksjoner kan du finne på museer verden over.

Vita har strenge krav om kvalitet i form av materialer, konstruksjon og bærekraftighet. De produserer møbler som er laget for å vare. Enten det er møbler som skal brukes i hjem, på kontorer eller offentlige rom.

I sortimentet vårt finner du 
Sortimentet til Vitra består blant annet av stoler, bord, sofaer, lamper og diverse interiør. For å ta en nærmere titt på sortimentet er det bare å klikke seg inn i nettbutikken vår.

Ta kontakt med oss!
Vi hos Aword ønsker mer enn gjerne å hjelpe deg med å finne møblene og interiøret du er på jakt etter. Hos oss er utvalget av design-møbler og interiør stort. vi har noe for de alle. Enten du er på jakt etter noe minimalt eller spektakulært og eksklusivt.