Nelson Bench

Vi i Aword er stolte av å kunne tilby Nelson Bench i vår butikk. Industriell designeren Georg Nelson var en innflytelsesrik karakter i den amerikansk modernismen, noe som kommer frem i Nelson Bench sitt enkle, funksjonelle trekk. Nelson Bench, lansert i 1946, er laget av aske tre og finnes i to lengder. Setet er av naturlig farget aske mens bena er lakkert med matt sort finish. Nelson Bench sitt delikate utrykk passer inn i flere anledninger, blant annet som et lavt elegant bord i stuen eller en dekorativ benk på kontoret. Nelson Bench sin rene, rette arkitektoniske form er et harmonisk element å tilføye til ditt hjem. Den skaper en behagelig atmosfære samtidig som den ikke stjeler for mye oppmerksomhet fra omgivelsene.

I Aword er vi opptatt at nettopp du som kunde skal være fornøyd. Siden 2004 har vi jobbet med å tilby de beste merkevarene innenfor interiør og design til ditt hjem. Med fokus på design og kvalitet har vi utviklet et sortiment av både klassiske og nyskapende produkter. Vi er her for kunstens skyld, og det er nemlig derfor vi er så stolte av å kunne tilby Nelson Bench. En modernistisk perle.

Ta turen innom vår butikk i Fridtjof Nansens vei eller besøk vår nettbutikk. Eventuelle bestillinger hentes i våres butikk eller på våres lager.