DSW Stoler

DSW stolen er enda en kjent serie i stolene til Vitra. Dette er en fornyet versjon av de legendariske glassfiber stolene.

DSW stolen ble i 1950 designet av Charles og Ray Earnes. Deres mål var å designe en stol som kunne brukes av alle, i alle omgivelser. Stolene ble en kjempesuksess, og selv den dag i dag kan du se disse stolene på svært mange steder. De brukes både i hjemme, på offentlige steder for barer, restauranter og hoteller. I 2015 ble en ny versjon utgitt, og nå kan du få disse populære DSW stolene med stoffdeksel eller pute.

Når det gjelder basen kan du velge forskjellige formen og materialer. Bena fås i tre og stål, eller bare stål. Du kan nå få DSW stolene med 4 eller 5 ben. Det har også kommet en ny versjon av stolene med støtte og 5 hjul, noe som gjør denne stolen ideell for studioer, kontor og pulter. Disse stolene gir maksimal komfort og krever minimalt vedlikehold.

DWS stolene er en kjempesuksess. Dette er et tidløst møbel som du kan ha nytte av i mange år. Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon vedrørende DSW stoler.