På utkikk etter Colonial Chair?

Colonial Chair er en nøye utformet og vakker stol som produseres av Carl Hansen & søn. Carl Hansen som er grunnlegger og første generasjons eier av firmaet åpnet sitt første snekkerverksted i Danmark, 1908. Ole Wanscher designet den karakteriske Colonial Chair for Carl Hansen i 1949. Denne er selv den dag i dag hans mest kjente design.

Om Colonial Chair
Colonial Chair har et moderne design med historiske røtter. Stolen er en vakker og stabil stol med et enkelt og raffinert uttrykk. Denne stolen skiller seg ut fra andre ved å ha slanke armlener, samt at setet er laget av håndvevd stokk. Putene til Colonial Chair er trukket i stoff eller skinn, etter ditt eget ønske. Skulle du velge putene trukket i tekstil er disse også vendbare.

Er du på utkikk etter en luksuriøs, komfortabel stol av svært god kvalitet, er Colonial Chair det riktige valget for deg.

Ønsker du å ta en nærmere titt på Colonial Chair er du hjertelig velkommen til vår butikk i Oslo, eller du kan ta deg en tur inn i nettbutikken. Hos oss kan du velge hvilken behandling du ønsker for armlener og ben. Du kan selvfølgelig også velge tekstil og farge på putene.

Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon vedrørende Colonial Chair, vi hjelper deg!