Nettbutikk med produkter fra anerkjente Cane-Line

Cane-Line har sin opprinnelse fra Danmark og har gjennom 30 år tilført bransjen design og produksjon av funksjonelle og komfortable møbler. Bedriften fokuserer kontinuerlig på kvalitet, innovative teknologier og komfort i sine produkter.

Cane-Line sitt viktigste motto er å gjøre livet komfortabelt og samtidig gjøre livet og stedene der du slapper av mer verdifulle.

I vårt sortiment finner du 
Alt du måtte behøve av møbler og interiør. Du vil finne et rikelig utvalg av produkter fra Cane-Line som sofa, stoler, fotkrakker, bord, utemøbler, stativ, kurver, pynteputer m.m.

Vi har de nyeste kolleksjonene tilgjengelig for deg som kunde!

For deg som er på utkikk etter utemøbler
Cane-line utendørskolleksjon er designet og produsert med det formål å ha en komfortabel livsstil utendørs. Møblene til allslags vær gir maksimal komfort og krever minimalt vedlikehold. Og verdt vite for deg som skal fornye møblene inne Cane-line innendørskolleksjon er essensen av det lette og enkle. En sterk og livfull kolleksjon av modeller basert på funksjonelle, tidløse og samfunnsansvarlige prinsipper.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende produktene fra Cane-Line. Du er hjertelig velkommen til å besøke vår butikk i Oslo.