Muuto Fiber Tube Barstol - Høyde 65 cm - Lær Sort - Sort

Flere visninger

Muuto Fiber Tube Barstol - Høyde 65 cm - Lær Sort - Sort

Med et uttrykk som er både komfortabelt og harmonisk, er Fiber Bar Stool et design med en diskret, men likevel tydelig identitet. Tilbys i lave og høye versjoner, sistnevnte tilbys med eller uten rygg, innkapsler Fiber Bar Tablet ideene om upretensiøs design med en menneskelig berøring.
Varekode: 23545 - BLCK_BLCK
kr 5 049,00
muuto
Produktbeskrivelse
Detaljer
FIBER BAR STOOL / TUBE BASE H: 65 CM

Designet av Iskos-Berlin

Moderne og uformell barstol. Det nesten flytende setet gir sittefriheten til å bevege seg rundt i barstolen, samtidig som den gir et lett utseende og tar opp lite plass i en innredning. Mulighet for forhåndsmonterte filglider på forespørsel for bestillinger over 50 stoler.

Materiale: Skall i plastblanding med opptil 25% trefibre. Mulighet for tekstil eller lærbetrukket sete. Tube base i pulverlakkert stål. Tekstilforbruk for COM: Tekstilbelegg: 0,6 m / 0,2 yds Skinnbelegg: 1,4 m2 / 15,1 ft2 Colli størrelse: 1 stk

MATERIALE

Fiber chair består av en nyskapende sammensetning med plast og opptil 25% trefibre. Silke lær fra Camo Leathers. Fiber Chair familien er delvis laget av et naturmateriale - farger kan variere.

RENGJØRINGSINSTRUKSJONER

Rengjør med en fuktig klut. Om nødvendig, bruk en liten oppvaskmiddel på kluten. For lærbeleggsversjoner: Rengjør læret med en tørr klut regelmessig. Behandle læret minst fire ganger i året, ved hjelp av kun spesielle lærbehandlingsprodukter for anilineeskinn.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker muuto