Vitra Polder Puff 64x83cm H35cm Gul

Flere visninger

Vitra Polder Puff 64x83cm H35cm Gul

Polder Sofa - en lekfull sammensetning av materialer og farger
Den polstrede pute og kropp av sofaene er dekket av stoffer i nøye koordinert nyanse og vever: nyanser av grønt, rødt, gyldent gult eller nattblått. I stedet for vanlige stoffbelegg brukes tekstiler utviklet utelukkende for Vitra av Hella Jongerius som dekselmaterialer, noe som forsterker det subtile samspillet mellom farger og teksturer som preger designet.

Knappene til Polder-sofaene, designet av Jongerius i en collage av farget plast, aluminium og lær, er en spesielt slående detalj. De gir ikke bare en attraktiv kontrast til de myke vevde stoffene, men lette også lett avmontering av polstrede deksler for rengjøring, takket være en enkel festeanordning.
Varekode: 210 458 00 - YELLOW
kr 10 400,00
vitra
Produktbeskrivelse
Detaljer
Strukturell ramme: treramme. Seteputer: polyuretanskum med interaktiv lommefjærkjerne, kammerputer (fylt med skumblokker og fjær) og polyester fleece. Ryggputer: polyuretanskum med polyester fleece og kammerputer (fylt med skumtenger og fjær). Armlenes pute: Frittstående, fritt posisjonerbar, sandvektet, polyuretanskumfylling. Trekk: Samordnede kombinasjoner av forskjellige farger og stofftyper, flyttbare. Ottoman: treramme med polyuretanskum. Stoffet og fargen på de skammeler matcher som på sofaen.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker vitra