Louis Poulsen YUH Vegglampe - Sort - Messing

Flere visninger

Louis Poulsen YUH Vegglampe - Sort - Messing

Yuh vegglampe fra Louis Poulsen er designet av GamFrates og er er den fonetisk formen av "you", bokstavene representerer lyden på uttalelsen av ordet "you". Lampen har mange kvalifikasjoner som at den er personlig, fleksibel i lyset og tar opp lite plass. I tillegg kan den vendes på, heves og senkes og skaper den stemningen du ønsker i rommet.

Armaturen gir primært blendefritt, nedadrettet lys. Vinkelen på skjermen kan justeres for å optimalisere lysfordelingen. En tynn åpning øverst i skjermen gir en myk, oppadrettet allmennbelysning. Et mekanisk system gir stor bevegelsesfrihet, slik at lyset alltid kan stilles inn på det perfekte stedet på arbeidsplassen, i stuen osv. Innebygd LED-teknologi gir høy lyskvalitet med trinnløs dimming ved 15 til 100 %.

- Skjerm: Svart, våtlakkert aluminium

- Bakre hus og arm: Ekstrudert, børstet messing

- Ledningslengde: 2,5 m. Sort plast

- Bryter: På veggboksen med trinnløs dimming mellom 15 og 100 %

- LED-driver: integrert i veggboksen

- Lyskilde: LED 2700K 10W

Tidsurfunksjon som automatisk slår av lyset etter et gitt antall timer, kan velge mellom av / 4 timer / 8 timer. Funksjon for å angi et fast lysnivå hver gang lampen er koblet til strømnettet. Vinkelen på skjermen kan justeres for å optimalisere lysfordelingen. Lampen er utstyrt med en integrert og energisparende LED-lyskilde.

Mål:

296 x 626 x 296

Varekode: Louis Poulsen YUH Vegglampe - Sort - Messing

Vanlig pris: kr 4 825,00

Special Price kr 4 101,25

louis-poulsen
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker louis-poulsen