Georg Jensen Damask Engesvik Sengetøy Navy Blazer

Flere visninger

Georg Jensen Damask Engesvik Sengetøy Navy Blazer

Design: Andreas EngesvikKlassisk sengetøy med en luksuriøs følelse og et personlig preg. Det elegante håndtegnede designet gjør ENGESVIK by hand til et unikt sengetøy i damask, hvor håndverket er den bærende kraften.Bak designet står den norske designeren Andras Engesvik. Det håndtegnede mønsteret hyller tanken om et enkelt liv, og er skapt i tett samarbeid med Georg Jensen Damask. Strekene er vevd inn i sengetøyet med en tråd som er en anelse lysere enn den mørkeblå bakgrunnsfargen. Selve vevingen er en komplisert affære, siden trykket fra blyanten skal etterlignes gjennom veven. Resultatet er et mønster med en grafisk letthet og en iboende menneskelighet.I fargen Navy Blazer får sengetøyet et spesielt elegant og sofistikert uttrykk, når de blå nyansene møtes i det håndtegnede designet. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.ENGESVIK by hand-designet fås også som duk, spisebrikke og bordløper.

MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelse
Varekode: Georg Jensen Damask. Engesvik Sengetøy Navy Blazer
kr 1 670,00

* Påkrevde felt

georg-jensen-damask
Produktbeskrivelse
Detaljer
Om sengetøy: Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker georg-jensen-damask