Georg Jensen Damask AJ Ypsilon Sengetøy Grey

Flere visninger

Georg Jensen Damask AJ Ypsilon Sengetøy Grey

Design Arne JacobsenStilig sengetøy i tidløs design av den ikoniske arkitekten Arne Jacobsen. Mønsteret tar utgangspunkt i en geometrisk lek med den greske bokstaven ypsilon, og er samtidig med sitt skjerpede og organiske uttrykk behagelig for øye og sinn.Motivet stammer fra en av skissene til Arne Jacobsen, som ble funnet fram fra arkivet til den verdenskjente danske arkitektens barnebarn, Tobias Jacobsen. I samarbeid med Georg Jensen Damask er det feilfrie mønsteret fra 1950-tallet foreviget på sengetøyet YPSILON. Med sin letthet og harmoni hyller det designarven fra Arne Jacobsen.I fargen Grey er YPSILON-sengetøyet en delikat tilføyelse til soverommet. Det skriver seg inn i en moderne nordisk estetikk med sin dempede fargepalett. Et laken fra Georg Jensen Damask i en solid lerretvev kompletterer uttrykket.YPSILON-designet fås også til baby og junior sengetøy.Arne Jacobsen setter dessuten navnet sitt på en kolleksjon av duker, bordløpere og spisebrikker, som på samme måte har utspring fra skissesamlingen han etterlot seg.MERK! Dyne- og putetrekk kjøpes separat ved å velge ønsket størrelse
Varekode: Georg Jensen Damask. AJ Ypsilon Sengetøy Grey
kr 1 670,00

* Påkrevde felt

georg-jensen-damask
Produktbeskrivelse
Detaljer
Om sengetøy:

Vevd av 100% egyptisk, kjemmet bomull

Vaskes ved 60°C. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.

Gode råd

Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

Sengetøyet tåler å tørketromles, men vi anbefaler at det tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat og er bedre for miljøet.

De første gangene du vasker sengetøyet ditt, vil du kanskje oppleve at det krøller litt, men det blir glattere i bruk når fibrene har blitt bearbeidet.

Ønskes et glatt og blankt uttrykk anbefaler vi at du stryker sengetøyet.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker georg-jensen-damask