Georg Jensen Damask Arne Jacobsen bordløper Opal Grey

Flere visninger

Georg Jensen Damask Arne Jacobsen bordløper Opal Grey

Georg Jensen Damask. Arne Jacobsen bordløper AntracitDesign Arne JacobsenEn elegant bordløper i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er valgt ut fra Arne Jacobsens etterlatte skisser, og skaper en vakker symmetri og et elegant uttrykk. Både som dekorasjon og samlingspunkt på tvers av bordet, eller til en mer uformell oppdekking.Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten. Det skjedde i anledning 100-årsdagen for hans fødsel, og viderefører designarven fra Arne Jacobsen med hele sin eleganse og enkelthet. Kolleksjonen med design fra Arne Jacobsen er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.Fargen antrasitt gjør bordløperen til et dramatisk og svært raffinert element i oppdekkingen, som skaper kontrast og stemning. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.ARNE JACOBSEN-designet fås også som damaskduk, spisebrikker, oppvaskhåndkle og matchende servietter.
Varekode: Georg Jensen Damask. Arne Jacobsen bordløper Opal Grey
kr 630,00

* Påkrevde felt

georg-jensen-damask
Produktbeskrivelse
Detaljer
Georg Jensen Damask. Arne Jacobsen bordløper Antracit

Om bordløpere: Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

Vaskes ved 60 °C.

Gode råd Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

Vi anbefaler at bordløbere tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat.

Husk å følge vaskanvisningen, da vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpne seg og produktet blir helt rent. Mange tror de skåner bordløperen ved å vaske ved 40 °C, men produkterne er laget til å tåle høy temperatur
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker georg-jensen-damask