Gejst Molekyl 1 Lysestake - Messing

Flere visninger

Gejst Molekyl 1 Lysestake - Messing

MOLEKYL
Bestående av en lysholder, en magnet og 40 små stålballer, skiller Molekyl seg ut som en virkelig unik lysestake, hvor man selv er designeren. Molekyl har ikke ett ferdig utseende, men bare utseende og form du velger. To Molkekyllysestaker kan aldri være helt like, og individualitet og unikhet får en ny mening.

Hver lysestake kommer med 20 store og 20 små stålkuler. Med uendelige muligheter for å arrangere ballene og lysholderen som du ønsker.

Da alle elementene holdes sammen med en magnet som er kraftig nok til å holde formen også gjennom ikke-magnetiske materialer, opprettes unike gjenstander som synes å utfordre de tradisjonelle fysikklover.

Bruk lysestaken som et midtpunkt på bordet eller på vinduskarmen. Kombiner flere lysestaker for å lage en tradisjonell jul eller sesongbasert lys oppsett. Eller ta en mer dristig tilnærming ved å plassere lysrøret på toppen av kulene som det er flytende over en gruppe molekyler. Plasser noen av stålboltene under et tynt bord for å spille med oppfatninger av plass og tyngdekraft. Essensen av Molekyl er individualitet og personlig skapelse.
Varekode: 10003-gejst
kr 599,00
gejst
Produktbeskrivelse
Detaljer
Produktnavn : Molekyl 1 og Molekyl 4 Designer : Michael Rem Produktkategori : Lysestaker Farger : Chrome, Svart, Messing Design år : 2014
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker gejst
Serie NA