Fredericia The Canvas Chair - Modell 2031

Fredericia The Canvas Chair - Modell 2031

Lerretstolen
Av Børge Mogensen
Lerret sammen med tre definerer en mer uformell, jordnær livsstil i denne enkle, strukturelle stolen med sterk tilstedeværelse av Børge Mogensen. Gjenspeiler verdiene desto mer relevante i dag, gitt den brede bredden som gjør at folk kan slå sammen arbeid og lek i komfort.

Canvas Chair illustrerer Børge Mogensens talent for funksjonsdrevne design med fokus på enkle, strukturelle former som fanger essensen av en idé. Uten noe å legge til eller trekke fra.

Med sin preferanse for naturlige materialer brukte Mogensen flatt lerret som sete og rygg hengende mellom runde trebiter, sammen med sitt varemerkebruk av horisontale og vertikale linjer for rammen. Resultatet er kontrast og en uhyggelig følelse av balanse.

Selv om den ble designet i 1970 som en reaksjon på prangende møbler fra 1960-tallet, får The Canvas Chair enda mer relevans i dag, gitt sin jordiske uformellitet og ærlige materialer. Skryter med en usminket ekthet som moderne publikum synes er spesielt tiltalende.

Førsteklasses europeisk lerret av lin og eik, er begge tilgjengelige i sort eller naturfargede versjoner, med en valgfri løs sittepute i lerret eller lær.

En av de siste delene Mogensen designet før sin altfor tidlige død i 1972, har The Canvas Chair holdt seg i arkivene våre siden - til nå. Enten det er på hotell, salong, butikk eller private hjem, er det en uttalelse med sterk tilstedeværelse.
Varekode: 2031
kr 19 990,00

* Påkrevde felt

fredericia
Produktbeskrivelse
Detaljer
Lerretsstolen - Modell 2031 B: 74 cm D: 65,5 cm H: 76 cm Vekt: 8 kg Cbm: 0,5 cbm Sh: 41,5 cm
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker fredericia
Serie Nei
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)