Humdakin Oppvasksåpe 750ml

Flere visninger

Humdakin Oppvasksåpe 750ml

OPPVASKSÅPE
Vaskemiddel som effektivt fjerner fett og smuss. En oppvasksåpe som er både effektiv, duftende og dekorativ i kjøkkenet ditt - perfekt for daglig rengjøring av kjøkkenet.
Oppvasksåpen inneholder en spesiell sammensetning med omsorgsfull ekstrakter av havtorn og salvia, som bidrar til å beskytte huden og etterlater hendene myke etter bruk. Vaskemiddelet er unikt for sin langvarige duft.
Oppvasksåpen er utstyrt med en pumpe for en ren og enkel dosering.
Stil kjøkkenet ditt med HUMDAKINs såper og tekstiler - for et vakkert hjem.
BRUKSANVISNING
Dette produktet er et konsentrat. Anbefalt dosering: To pumper av såpe i fem liter varmt vann. Når du bruker vaskemiddelet direkte på den skitne gjenstanden, skyll med rent vann etter vask. Når du vasker opp vaskemiddelet, tenk på miljøet - ikke bruk for mye.
Ved fuktighet og mykere hender, bruk en av HUMDAKINs håndkrem etter vask.
750 ml
HUMDAKINs flytende produkter er fri for parabener, fargestoffer, essensielle oljer, kjemiske parfymer, hormonforstyrrende stoffer og kreftfremkallende stoffer. HUMDAKINs produkter inneholder allergivennlig parfyme og bare mildt konserveringsmidler. HUMDAKINs flytende produkter er dermatologisk testet.
Emballasjen er laget av gjenbrukbar plast.
Varekode: 5713391000119
kr 199,00
Produktbeskrivelse
Detaljer
750ml Humdakin er et nytt dansk merkevare fra Århus, som ble lansert 30. november 2016 etter fem års utvikling. Humdakins oppgave er å kombinere vakkert design og rengjøring. De tilbyr kvalitet, pen emballasje, en hyggelig duft og miljøvennlige produkter.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker humdakin
Serie NA