Designmøbler fra DSR

DRS er en klassiker i Vitra-familien, denne regnes som et av verdens meste kjente designikoner. DRS er designerstoler fra deres populære møbelkolleksjon. Ettersom stolene ble enormt populære, ble valget av baser og farger utvidet for å kunne nå ut til enda flere brukere. Det er opp gjennom tiden laget flere serier av denne stolen, men grunndesignet fra den første stolen er fortsatt det samme.

Designet på DSR stolen gjør at det ikke er mulig å ta feil av. Med dens spesielle og unike baser og seteskall er DSR er sikker vinner uansett hvor du ønsker å passere og bruke stolen. Noe av det som gjør denne serien helt eksepsjonell er at du selv kan kombinere de fleste skall og baser. På denne måten kan du skape ditt helt preg på stolen.

DRS har et flott og enkelt design som passer inn i de fleste hjem og kontorer. Stolene er også laget i et materiale som gjør at de kan brukes i hagen.

I vårt sortiment vil du finne et stort utvalg av DSR stoler. Vi hjelper deg mer enn gjerne å finne møblet du er på jakt etter. Skulle du imidlertid ha spørsmål eller lure på noe er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.