Den Trætte Mand – En ekte klassiker

Vi i Aword er stolte av å kunne presentere Den Trætte Mand. Denne danske klassikeren designet av Flemming Lassen i 1935 er like populær i dag som den var for 80 år siden.

Den Trætte Mand har en særegen flytende form tilpasset til menneskets organiske fasong. Stolen utrykket en harmonisk følelse av komfort og varme, samtidig som den tilføyer et polert preg til ditt hjem.

Perfekt for flere anledninger
Den passer dermed like strålende til et elegant cocktail party som til en rolig kveld foran peisen med en god bok i hånden. Flemming mente selv at Den Trætte Mand skulle være «så varm og trygg som en isbjørnunge i morens armer midt på isen.» Dermed er det klart at Den Trætte Mand er opptatt av det vi i Norden verdsetter mest av alt, nemlig hygge og kos. En elegant, tidløs stol egnet til hvert hjem. Vi tilbyr en rekke av variasjoner av Den Trætte Mand, alt fra grå jazz velur til saueskinn espresso.

I Aword er vi opptatt at nettopp du som kunde skal være fornøyd. Siden 2004 har vi jobbet med å tilby de beste merkevarene innenfor interiør og design til ditt hjem. Med fokus på design og kvalitet har vi utviklet et sortiment av både klassiske og nyskapende produkter. Vi er her for kunstens skyld, og det er nemlig derfor vi er så stolte av å kunne tilby Den Trætte Mand. En ren klassiker.

Ta turen innom vår butikk i Fridtjof Nansens vei eller besøk vår nettbutikk. Eventuelle bestillinger hentes i våres butikk eller på våres lager.