Den Spanske Stol

Vi i Aword er stolte av å kunne presentere Den Spanske Stol i vår butikk. Børge Morgensen skapte denne down-to-earth stolen etter en reise til Spania i 1958. Den Spanske Stol bærer preg av den tradisjonelle stoltypen man finner i den islamske kultur- fra Andalusia til det nordlige India. Morgensens evne til å ta inspirasjon fra én kultur og tilføye sitt eget element er ekstraordinært, og nettopp en av grunnene til at Nordiske designere er kjent for sine estetiske evner. En perfekt kombo av hva vi i Aword setter pris på: innovativ og klassisk interiør.

Under lanseringen av Den Spanske Stol i 1958 var fokuset å skape romsligheter med stolen som eneste element, og dermed var alle bord fjernet. Dens enkle struktur bidrar til å skape en ren, samt elegant look. Den er ærlig i sitt utrykk, og dermed et perfekt element å tilføye til både stue, soverom og gang.

Vi tilbyr en rekke nyanser av Den Spanske Stol, alt fra Eik Såpet med Cognac kjernelær til Sort Lakkert med Sort kjernelær. Dermed kan du håndplukke selv hvilke variasjon av eik og lær du vil ha til din stol.

I Aword er vi opptatt at nettopp du som kunde skal være fornøyd. Siden 2004 har vi jobbet med å tilby de beste merkevarene innenfor interiør og design til ditt hjem. Med fokus på design og kvalitet har vi utviklet et sortiment av både klassiske og nyskapende produkter. Vi er her for kunstens skyld, og det er nemlig derfor vi er så stolte av å kunne tilby Den Spanske Stol. En grasiøs blanding av innovativt og klassisk design.

Ta turen innom vår butikk i Fridtjof Nansens vei eller besøk vår nettbutikk. Eventuelle bestillinger hentes i våres butikk eller på våres lager.