Carl Hansen CH22 Lenestol Valnøtt Natur Flett

Flere visninger

Carl Hansen CH22 Lenestol Valnøtt Natur Flett

CH22 | LENESTOL
Av Hans J. Wegner
CH22-lenestolen var en av de første stolene i Hans J. Wegners debutsamling, skapt utelukkende for Carl Hansen & Søn i 1950 - en serie som ville bli ikonisk for sin representasjon av den moderne danske designfilosofien.

Ekspertdesignet med mange subtile detaljer

CH22-lenestolen til Hans J. Wegner ble satt inn i produksjon av Carl Hansen & Søn i 2016. Den har elegante armlener, et konvolutt-vevet papirstøysete og et karakteristisk bakskjell i formpresset finer med slående avlange dekselhett . Stolens raffinerte snekker er tydelig i seterammen med fingersammenheng, med forbenene som låser seg inn i trekile i en farge som er i kontrast til rammen.
 
I dag, mens deler av prosessen er blitt modernisert, produseres CH22 fremdeles som det var da Wegner overvåkte den første produksjonen på Hansen-familiefasilitetene i 1950, med eksperthåndverk ansatt fra montering til overflatebehandling og seteveving.
 
CH22-lenestolen ble introdusert som en del av en serie som markerte Wegners første mesterverk for Carl Hansen & Søn.
Varekode: CH22 Lenestol Valnøtt Natur Flett
kr 29 448,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer
Ramme: massivt tre | Sete: papirgarn | Rygg: finér | Armlene: massivt tre *På eik er trestrukturen synlig under malingen. **Eik/valnøtt er en blandet variant med ramme i eik og arm- og rygglene i valnøtt. Arm- og rygglene kommer alltid i samme tresort. Kilen i de fremre bena er alltid i motsatt tresort (eik eller valnøtt) Merk at på stoler i hvitolje og såpevasket eik, kommer dekkproppen kun i eik.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker carl-hansen