Carl Hansen MG501 CUBA CHAIR Sort Flett

Carl Hansen MG501 CUBA CHAIR Sort Flett

MG501 | CUBA CHAIR
Av Morten Gøttler
Designet av Morten Gøttler i 1997, tar MG501 Cuba Chair inn moderne design med sin ideelle balanse mellom form og funksjon, og gir en nikk til tidligere mestere som eksperimenterte med å heve foldestolen.

Utsøkte teksturer, naturlige materialer og praktiske egenskaper

MG501 Cuba Chair av Morten Gøttler tar ekstra plass til et nytt nivå. Den har en solid eikramme, med bomullsrommene rundt rammen som danner et komfortabelt sete og rygg og gir utmerket støtte når de forsiktig følger kroppens konturer.

Denne sammenleggbare lenestolen er ideell som en ekstra eller permanent armatur. Den lette og sammenleggbare rammen kan enkelt henges på veggen eller plasseres på et gulvbord for praktisk oppbevaring. I mellomtiden har stolen all elegansen til en skulptur med sine naturlige materialer, ren bomullsbelegg og tydelig håndverk. Kort sagt, det uttrykker vakkert begrepet kompleks enkelhet.

MG501 Cuba-stolen fanger dermed alt Gøttler er kjent for - sin rene, enkle estetiske og gjennomtenkte form, samt hans motiver som gir utsøkt komfort og nøye med detaljer - alt skapt ved hjelp av materialer av høy kvalitet.
Varekode: MG501-Sortflett
kr 6 339,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer
Ramme: massivt tre | Sete/rygg: flettet bomull
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker carl-hansen