Carl Hansen BK13 Teak Sving Sofa

Flere visninger

Carl Hansen BK13 Teak Sving Sofa

Carl Hansen BK13 Teak Sving Sofa
Av Bodil Kjær
BK13 swing sofaen ble designet i 1959 av Bodil Kjær som en del av en vakker utformet, arkitektonisk inspirert innendørs-utemøbler. Som med resten av serien så den danske arkitekten på kubismen for inspirasjon til sofaens presise, strømlinjeformede form, som er laget av solid teak.
Gyngesofaen er designet for å motstå hardt vær, og tilbyr overlegen komfort, suspendert av knyttede tau for en avslappende gyngebåt. Designet for innendørs og ut, kan det leveres med puter laget av værbestandig Sunbrella-stoff, samt en A-ramme for enkel oppheng.
-
Kubismen møter håndverk

Ryddig, presis og behagelig grafisk, ser Bodil Kjær BK10 spisestue så godt innendørs som det gjør utenfor, noe som akkurat den danske arkitekten har til hensikt. Kubistinspirert stol er laget av solid teak og er designet for å patinere vakkert over tid og har et fint, lineært utseende til tross for den robuste konstruksjonen.
Stolen ble opprettet i 1959 som en del av en arkitektonisk inspirert innendørs-utemøbler, hvor proporsjonene var utformet for å forholde seg til omgivelsene. Den har et komfortabelt tilbøyelig sete og rygg, med armlener, ben og løpere som er sammenknyttet til å danne to firkanter - en detalj som er realisert gjennom faglig håndverk.
I tillegg til spisestolen består Kjær Indoor-Outdoor-serien av en lenestol, et sidebord, et spisebord, en to-seter salong, en svingsofa og en solseng. Alle seter, stoler og senger kan leveres med slanke, støttende puter laget av værbestandig Sunbrella-stoff.
Varekode: Carl Hansen BK13 Teak Sving Sofa
kr 12 986,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer
Bredde: 151 cm Dybde: 66 cm
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker carl-hansen