Viser 1–12 av 33 resultater

Skandinavisk FJORD Duftlys

kr 199
FJORD duftlys barskog, bryter fosser og rikelig frukt foredle drama av de norske fjordene. Med glade toner av skog og modne frukthager, ville bær, solbær og bringebær blomster. Laget av en blanding av parfyme og vegetabilsk voks med en 100% bomull veke og gravert bøk lokk. Hånd helles i en malt glass votive, vil det brenne i opptil 50 timer. Designet i Danmark, satt sammen i Frankrike. Mål: 8.4x7.6cm Wax: 190gr Brennetid: 50 timer

Skandinavisk Fjord Håndkrem 75 ml

kr 115
FJORD Håndkrem fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder.

Skandinavisk Fjord Håndlotion 300 ml

kr 139
FJORD Håndlotion fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndlotion, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder.

Skandinavisk HAV Diffuser

kr 249
HAV diffuser fra Skandinavisk. De endeløse kystlinjene i Skandinavia er omgitt av det kalde vannet i Nord-Atlanteren, baltiske og arktiske havområder. Fylt med noter av vann flora, drivved, sjø skum og frisk luft. Våre diffusorer bringe subtile og stabil duft til ditt hjem i ukesvis. For å få mest mulig ut av duft diffuser fjerne forseglingen, legger pinnene i væsken - jo flere pinner brukes jo sterkere duft - roter pinner ukentlig, ved hjelp av et papirhåndkle til å holde dem. Designet i Danmark, produsert i Frankrike. Mål: 11x7.8cm Parfyme: 200ml (vil holde minst 3 måneder)

Skandinavisk Hav Mini Duftlys

kr 115
HAV duftlys fra Skandinavisk. HAV duftlys nordisk for "hav". De endeløse kystlinjene i Skandinavia er omgitt av det kalde vannet i Nord-Atlanteren, baltiske og arktiske havområder. Fylt med noter av vann flora, drivved, sjø skum og frisk luft. Laget av en blanding av parfyme og vegetabilsk voks med en 100% bomull veke og gravert bøk lokk. Hånd helles i en malt glass votive, vil det brenne i opptil 50 timer. Designet i Danmark, satt sammen i Frankrike. Mål: 8.4x7.6cm Wax: 190gr Brennetid: 16 timer

Skandinavisk HEIA Duftlys

kr 299
Duftende stearinlys i lekker keramikkrukke med røkt eikelokk Natur, villmark, åpne terreng, gir ro og balsam for sjelen. Nydelig duftblanding av lyng, timian og melbær. Designet i Danmark, laget i Frankrike. Mål: 11 × 9cm Brenntid: 65 timer

Skandinavisk Hjem Gavesett Mini Duftlys

kr 249
Skandinavisk kunst av fellesskap og trivsel i hverdagslige øyeblikk i hjemmet til beroligende helligdom. Kombinerer 3 av våre mest populære levende orienterte dufter i et dempet grafisk display. Håndhelt inn i malte glas fra en blanding av parfyme og vegetabilsk voks med en 100% bomull veke og beskyttet av en spesiell gaveeske. Hvert lys brenner i 16 timer, og hver votive er designet for å bli re-brukbare for telys. Designet i Danmark, satt sammen i Frankrike. Dimensjoner (per stearinlys): 6x4.3cm Vox (per stearinlys): 55gr Brenne tid (per stearinlys): 16 timer

Skandinavisk HYGGE Diffuser

kr 249
HYGGE Duftpinner fra Skandinavisk. Duftnoter fra den skandinaviske kunsten om å skape fellesskap og kos i små hverdagsøyeblikk. Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig.

Skandinavisk Hygge duftlys

kr 199
HYGGE Duftlys fra Skandinavisk. Duftnoter av te og nybakt jordbærkake, roseblader og mint. En refleksjon av hverdagskos og samhørighet. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, RSPO-sertifisert palmevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i et malt lysglass, brennetid ca. 45 timer.

Skandinavisk Hygge Mini Duftlys

kr 115
HYGE Duftlys mini fra Skandinavisk. Duftnoter av te og nybakt jordbærkake, roseblader og mint. En refleksjon av hverdagskos og samhørighet. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, RSPO-sertifisert palmevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i et malt lysglass, brennetid ca. 16 timer.

Skandinavisk KOTO Diffuser

kr 249
KOTO Duftpinner fra Skandinavisk. Duftnoter av rav, skjærsmin, mandarin og vanilje. KOTO er det finske ordet for «hjemmehygge». Duftpinnene fra Skandinavisk sprer diskret og deilig duft i hjemmet i flere måneder. Jo flere pinner du bruker samtidig, jo sterkere blir duften. Snu gjerne pinnene ukentlig.

Skandinavisk Koto duftlys

kr 199
Duftlys mini, Koto, fra Skandinavisk. Duftnoter av rav, skjærsmin, mandarin og vanilje. KOTO er det finske ordet for «hjemmehygge». Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, RSPO-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 100 % bomull. Helt for hånd i et malt lysglass, brennetid ca. 45 timer.