Viser alle 3 resultater

Riedel O Riedel Krystall-serie 6 stk Riesling Sauvignon Blanc

kr 398
RIEDEL O BORDEAUX O serien fra Riedel er en vin serie i krystall uten stett. Formene på klokkene er de samme som i Vinum serien og disse kombineres ofte med hverandre.O serien er lett å stable i skap og oppvaskmaskin og frambringer den samme flotte smaken som er et «must» for en sommelier og vinkjenner. Glassene passer perfekt på kjøkkenet, hytta eller landstedet. Grunnleggeren Josef Riedel også kalt «glasskongen av Iser fjellene» eide 6 glass fabrikker allerede i 1858 og selskapet har ekspandert kontinuerlig siden den tid. (rest)

Se hele serien her

 

Riedel Vinum Krystall-serie 4 stk Bordeaux

kr 798
VINUM BORDEAUX Vinum er Riedels mest populære glass serie i krystall. Formen på glasset lokker fram druens beste egenskaper, og fungerer som et instrument for å føre sammen vinens utseende, duft og smak. Hvert glass er designet av en gruppe eksperter, og utviklingsprosessen pågår i opptil to år. Riedel glass er et «must» for en sommelier og vinkjennere over hele verden. O serien også fra Riedel, men uten stett, har de sammen klokkeformene som Vinum og seriene kombineres ofte med hverandre.Grunnleggeren Josef Riedel også kalt «glasskongen av Iser fjellene» eide 6 glass fabrikker allerede i 1858 og selskapet har ekspandert kontinuerlig siden den tid. (rest)

Se hele serien her

   

Riedel Vinum Krystall-serie 4 stk Zinfadel ,Chianti classico

kr 798
VINUM ZINFADEL RIESLING - HVITVIN CHIANTI CLASSICO - RØDVIN Vinum er Riedels mest populære glass serie i krystall. Formen på glasset lokker fram druens beste egenskaper, og fungerer som et instrument for å føre sammen vinens utseende, duft og smak. Hvert glass er designet av en gruppe eksperter, og utviklingsprosessen pågår i opptil to år. Riedel glass er et «must» for en sommelier og vinkjennere over hele verden. O serien også fra Riedel, men uten stett, har de sammen klokkeformene som Vinum og seriene kombineres ofte med hverandre.Grunnleggeren Josef Riedel også kalt «glasskongen av Iser fjellene» eide 6 glass fabrikker allerede i 1858 og selskapet har ekspandert kontinuerlig siden den tid. (rest)  

Se hele serien her