Viser alle 3 resultater

Clic 130S Smal Mediabenk

kr 13 000
Clic. 130S Smal Mediabenk for vegg - Ideene til møbel oppsto da mannen bak clic, Mike Fabricius, ikke kunne finne et godt tenkt ut møbel i høy kvalitet som ville møte hans behov for å presentere AV-produkter. Markedet var ikke i stand til å levere møbler som oppfyller bare praktiske behov uten å ødelegge design. Det kan derfor være mulig å lage et møbel som kan oppfylle flere krav samtidig - og ut av denne tanken kom clic møbler.

“De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke dine øjne. Dem der kæler for øjnene, har desværre ofte overset dit øre. clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet, som skjuler, hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent. Gem anlæg, kabler, software, subwoofer, spillekonsoller og alt andet du har behov for at skjule – og lad lyd og design dominere rummet” Mike Fabricius

KVALITET Clic møbler er dansk design og håndlaget i Danmark. Når vi produserer clic møbler, vi bruker en spesiell teknikk som gjør at en spesiell samling som gir oss et stabilt rammeverk uten solid støtte. Til slutt, møbler spray malt utvendig for hånd, slik at våre samlinger er ganske skarp og lukket. Stoffrontene tilater da også fjernkontroller og signaler tilgang gjennom slik at man kan fint hjemme bord alle uønskede konsoller.

MÅL:
Bredde 152,2 cm
Høyde 20,5 cm
Dybde 37,5 cm

Produseres på bestilling ca 5 ukers leveringstid.

Clic 220-2 Mediabenk

kr 12 300
Clic 220-2 Mediabenk - Ideene til møbel oppsto da mannen bak clic, Mike Fabricius, ikke kunne finne et godt tenkt ut møbel i høy kvalitet som ville møte hans behov for å presentere AV-produkter. Markedet var ikke i stand til å levere møbler som oppfyller bare praktiske behov uten å ødelegge design. Det kan derfor være mulig å lage et møbel som kan oppfylle flere krav samtidig - og ut av denne tanken kom clic møbler. “De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke dine øjne. Dem der kæler for øjnene, har desværre ofte overset dit øre. clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet, som skjuler, hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent. Gem anlæg, kabler, software, subwoofer, spillekonsoller og alt andet du har behov for at skjule – og lad lyd og design dominere rummet” Mike Fabricius KVALITET Clic møbler er dansk design og håndlaget i Danmark. Når vi produserer clic møbler, vi bruker en spesiell teknikk som gjør at en spesiell samling som gir oss et stabilt rammeverk uten solid støtte. Til slutt, møbler spray malt utvendig for hånd, slik at våre samlinger er ganske skarp og lukket. Stoffrontene tilater da også fjernkontroller og signaler tilgang gjennom slik at man kan fint hjemme bord alle uønskede konsoller. MÅL: Bredde 102,4 cm Høyde 36,6 cm Dybde 37,5 cm Produseres på bestilling ca 5 ukers leveringstid.

Clic 430 Mediabenk

kr 21 700
Clic 430 Mediabenk for vegg - Ideene til møbel oppsto da mannen bak clic, Mike Fabricius, ikke kunne finne et godt tenkt ut møbel i høy kvalitet som ville møte hans behov for å presentere AV-produkter. Markedet var ikke i stand til å levere møbler som oppfyller bare praktiske behov uten å ødelegge design. Det kan derfor være mulig å lage et møbel som kan oppfylle flere krav samtidig - og ut av denne tanken kom clic møbler. “De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke dine øjne. Dem der kæler for øjnene, har desværre ofte overset dit øre. clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet, som skjuler, hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent. Gem anlæg, kabler, software, subwoofer, spillekonsoller og alt andet du har behov for at skjule – og lad lyd og design dominere rummet” Mike Fabricius KVALITET Clic møbler er dansk design og håndlaget i Danmark. Når vi produserer clic møbler, vi bruker en spesiell teknikk som gjør at en spesiell samling som gir oss et stabilt rammeverk uten solid støtte. Til slutt, møbler spray malt utvendig for hånd, slik at våre samlinger er ganske skarp og lukket. Stoffrontene tilater da også fjernkontroller og signaler tilgang gjennom slik at man kan fint hjemme bord alle uønskede konsoller. MÅL: Bredde 152,2 cm Høyde 70,4 cm Dybde 37,5 cm Produseres på bestilling ca 5 ukers leveringstid.