HAY

HAY

Det danska möbelföretaget Hay grundas år 2002 av Rolf Hay. Företagets ambition är att skapa moderna möbler som produceras genom sofistikerad, industriell tillverkning för att tillgodose behoven i det moderna hemmet. År 2003 lanserar Hay sin första kollektion på mässan Imm i Köln.
Vid det laget arbetar även Mette Hay i företaget som tillsammans med sin make börjar ta fram Hays första accessoarkollektion. Syftet var att uppmuntra dansk möbeldesign att hitta tillbaka till sin absoluta storhetsperiod under 1950/60-talen, men utifrån ett samtida perspektiv. Varumärket utmärker sig med sin nyfikenhet för ny teknik, nya material och nya sätt att leva med möbler i en föränderlig värld där även våra vanor och behov av flexibilitet är under ständig utveckling. Genom ett stort engagemang för design och produktion av möbler, belysning och tillbehör med en internationell prägel strävar Hay efter att skapa god design för så många som möjligt.Hay logoHay
Innovativ design i framkant
Inspirerade av de stabila strukturerna inom arkitektur och modets dynamik, kombinerar Hay värderingarna från dessa två branscher i form av hållbara kvalitetsprodukter som skapar ett mervärde för användaren. Hays fortsatta vision är att skapa enkel, funktionell och estetisk design i samarbete med några av världens mest begåvade, nyfikna och modiga formgivare. Hays många samarbeten med nya lovande designers och mer etablerade namn ger ett spännande sortiment av intressanta inredningsdetaljer och möbler. I Hays sortiment finns produkter formgivna av välkända designers från både då och nu, såsom Børge Mogensen, GamFratesi och bröderna Bouroullec. Hay har även ett samarbete med Komplot Design. Tillsammans har de tagit fram stolen Nobody som är en stapelbar stol i återvunnen plast, gjuten i ett stycke och täckt med filt. Med sin innovativa design blir Nobody en industriell sensation när den lanseras och karaktäriserar mycket av det Hay står för i form av hållbarhet, modern produktionsteknik och tillgänglighet.

Utvalt til dig

Text after title text example
Categories

  Moooi Wireless trådløs dimmer hvit

  kr 1 999
  Dimensjoner bredde 8,5 cm høyde 8,5 cm dybde 1,5 cm

  Montana HIDE Skoskap Sort

  kr 4 700
  HIDE passer perfekt til den lille entréen hvor oppbevaring av sko, hansker og annet tilbehør er et must for å holde alt i orden. HIDE er et allsidig skoskap med flip-skuff og innvendig plastmatte som beskyttelse mot smuss og riper. Det lille hallskapet er tilgjengelig i dybde 20 cm som passer til 2-3 par sko. Plasser ett hallskap for seg selv eller lag en vertikal eller horisontal løsning med flere skap. Dette smale skapet kan selvsagt brukes i andre rom enn hallen – kanskje under et sminkespeil for oppbevaring av tilbehør. HIDE er kun tilgjengelig med opphengsskinner. Velg mellom 40 Montana lakkfarger.

  Cane-Line Time Out Salongbord Large Hvit -15%

  kr 7 850
  Time-out sofabordet er designet av Strand+Hvass. De samme arkitektene, som stod bak våre On-the-move sidebord. Tanken med Time-out sofabordene var å skape en serie av små bord, med et moderne design som kunne passe inn mange forskjellige steder både for seg selv men også sammen med mange andre hagemøbel typer. Time-out kan både brukes i par eller som et enkeltstående sofabord. Hvis Time-out sofabordet brukes utendørs hele året, er det viktig, at regnvannet blir fjernet en gang iblant, da det i lengden kan etterlate merker. Time-out fås i to størrelser og farger: hvit og taupe. Bordet er produsert i laser skjært aluminium. - Bredde 81 cm - Høyde 43 cm - Dybde 81 cm

  Andersen T1 – Ileggsplate 1 stk massiv eik

  kr 3 291
  Andersen Furniture. T1 - Illeggplate for Uttrekksbord - Det prisbelønnede T1-bord giver dit hjem kant og karakter. Med et tidløst formsprog og en lethed, der indbyder til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder i din indretning. T1-bordet har vundet prisen "Wallpaper Design Award 2012" for bedste spisebord. Prisen utdeles av det internationale magasin "Wallpaper", som er førende indenfor design, mode og livsstil. Bordpladen er med slidstærkt laminat og stellet er utført i massivt træ med synlige tapper. Bordet fås både som fast plade eller som udtræksbord med udtræk til 4 plader.

  Fatboy Junior Stenvasket Sittesekk Black -15%

  kr 1 606
  INNENDØRS SITTESEKK Fatboy Junior-sittesekken tillater også barna dine på Fatboy-loungeopplevelsen. Akkurat som originalen er det et ekte livsstilsikon, men i mindre størrelse. Denne unike barnesekken for barn er uforgjengelig sterk, og også vaskbar. I tillegg til de fantastiske funksjonene, er det ingen slutt på fargepaletten heller. Velg mellom trendy nyanser, alt fra mykrosa til bensinblå. Velg materialet selv: høy kvalitet nylon eller maskinvaskbar steinvasket bomull. Til slutt kan Juniorsekkene til barn brukes innendørs, og er både vann- og smussavvisende. Viktig brukerinformasjon: Ikke plasser dette produktet i, på, mot eller i nærheten av en varmekilde som oppvarming, en glassfasade (vindu eller skyvedør) eller en vegg som er oppvarmet av solen. Dette kan føre til skade på overflaten som produktet er plassert på. I tillegg kan stoffet på produktet bli skadet og bli humpete og ujevnt. Junior Stenvasket: 100% luksuriøs bomull.

  Fatboy Original Slim Velvet Dark Blue -15%

  kr 1 895
  INNENDØRS SITTESEKK Original Slim Velvet er like behagelig som Fatboy Original, sittesekk, men har et raffinert format (155 x 120 cm). Dette gjør denne sittesekken er egnet til bruk overalt i hjemmet. Det fløyelsagtige materialet reflekterer lyset og gir sittesekker en rik og elegant glans. Den supermyke sittesekken er laget av 100% polyester og er motstandsdyktig mot pilling. Denne luksuriøse fløyelssekken har EPS-fyll og kan bare brukes innendørs. Viktig brukerinformasjon: Ikke plasser dette produktet i, på, mot eller i nærheten av en varmekilde som oppvarming, en glassfasade (vindu eller skyvedør) eller en vegg som er oppvarmet av solen. Dette kan føre til skade på overflaten som produktet er plassert på. I tillegg kan stoffet på produktet bli skadet og bli humpete og ujevnt. Original Slim Velvet Materiale: ytterstoff: 100% polyester. Innvendig stoff: ikke-vevd polyester.

  Hay Planar Puff Sand -15%

  kr 2 124
  Designet for å fungere like godt som en fotskammel eller ekstra sete, kan den multifunksjonelle Planar Puffen brukes med matchende HAY-møbler eller uavhengig. Lett og lett å flytte rundt på, den er ideell for bruk i stuer, barnerom og ganger. Laget i en behagelig og myk bomull-lin-blanding i en rekke allsidige farger.

  Andersen DK10 – Illeggsplate – massivt tre

  kr 3 374
  Andersen DK10 Illeggsplate til spisebord i massivt tre 50x110 cm

  Andersen T7 Illeggsplate til spisebord massiv tre

  kr 3 374
  Andersen Furniture T7 Illeggsplate hvit laminat 50x95 cm

  Andersen T9 – Illeggsplate til spisebord laminat

  kr 3 673
  T9 spisebordet er designet med tanke på funksjonalitet. T9-bordet i 180 cm lengde har uttrekk for 3 tilleggsplater og magasin for oppbevaring av 2 plater, mens bordet i 220 cm lengde har både uttrekk og magasin for 4 plater. Den enkle oppbevaringen av tilleggsplater gjør det mulig å raskt forlenge bordet med opptil 180 cm.

  Andersen T9 – Illeggsplate til spisebord massiv eik

  kr 3 673
  T9 spisebordet er designet med tanke på funksjonalitet. T9-bordet i 180 cm lengde har uttrekk for 3 tilleggsplater og magasin for oppbevaring av 2 plater, mens bordet i 220 cm lengde har både uttrekk og magasin for 4 plater. Den enkle oppbevaringen av tilleggsplater gjør det mulig å raskt forlenge bordet med opptil 180 cm.

  Hay J110 Karmstol Grønn Lakkert Bøk

  kr 4 139
  Flott klassisk spisestol fra Hay. Stolen J110 er en del av HAY sin relansering av danske møbelklassikere opprinnelig laget for FDB (Den danske Consumers Co-operative Society). Designet av Poul M.Volther. Stolen er laget i bøk. Mål : - W:53 - D:60 - H:44,5/106 cm.

  Muuto E27 Taklampe Led Mørk Grå

  kr 875
  Industriell design møter skandinavisk enkelhet med E27-anhengslampen. Den naken LED-lampen og den elegante kontakten gir et subtilt, men særpreget lys som kan brukes alene eller i en klynge, perfekt for hjemmet, en restaurant eller en profesjonell setting. E27 presset i silikongummi under høy temperatur. Ledningen er ekstrudert. Innvendig plastkontakt og PVC-ledning er montert for hånd. Rengjør bare med en myk, tørr klut. Slå alltid av strømforsyningen før rengjøring. Tekstil ledning: 4 meter Mål: H: 23 cm

  Muuto Restore Round Basket Aqua

  kr 1 095
  RESTORE Round Basket- Designed by Mika Tolvanen - RESTORE serien kan brukes til alle slags papirer , gjenstander og finnes i størrelser som passer til alle mulige plasser. Kurvene er i hovedsak laget av fibre utvunnet fra resirkulerte plastflasker. Mål: H: 25 Ø:51 Materiale: Polymer filt

  Muuto Restore Tray Sort

  kr 799
  RESTORE Tray - Designed by Mika Tolvanen - RESTORE serien kan brukes til alle slags papirer , gjenstander og finnes i størrelser som passer til alle mulige plasser. Kurvene er i hovedsak laget av fibre utvunnet fra resirkulerte plastflasker. Mål: H: 12 W: 31 L: 40 Materiale: Polymer filt

  Muuto Restore Basket Gul

  kr 935
  RESTORE Basket - Designed by Mika Tolvanen - RESTORE serien kan brukes til alle slags papirer , gjenstander og finnes i størrelser som passer til alle mulige plasser. Kurvene er i hovedsak laget av fibre utvunnet fra resirkulerte plastflasker. Mål: H: 23 B: 35 L: 48 Materiale: Polymer felt
  Handlekurv
  Sidebar
  For å forbedre brukeropplevelsen på Aword.no bruker vi cookies. Ved å fortsette på siden, aksepterer du bruken av cookies.

  Logg inn

  Har du ingen konto enda?