Astep VV Cinquanta Twin Lampe Messing og Hvit

Flere visninger

Astep VV Cinquanta Twin Lampe Messing og Hvit

Allsidig eleganse1951 / 2017

VV Cinquanta er en belysningssamling som utgjør eleganse og allsidighet.
VV Cinquanta, designet av italiensk arkitekt Vittoriano Viganó i 1951, i sin tid som kunstdirektør for Arteluce, har en poserbar direkte lyskilde som kan svinge og vippe, fra direkte arbeidslys til oppoverbelysning.
Twin-modellen er et elegant toarmet vegglys. Montert på en messingbrakett strekker de to messingarmene ut i motsatt retning. De brede signaturreflektorene kan vinkles og roteres for å gi både indirekte og direkte belysning samtidig. En skulpturell vegglampe med flere belysningssammensetninger.
Gulvmodellen står grasiøst på en slank svart aluminiumsramme. Reflektoren er montert på en leddet stang som kan svinge og vippe, noe som muliggjør ulike lys scenarier.
Veggmodellen er montert på en messingarmatur, slik at reflektoren kan rotere 350 grader, og kan være vinklet 160 grader.
Suspension modellen er en sofistikert armatur med en karakteristisk dual-stemmed konstruksjon. Den har to unikt formede reflekser, en smal og en bred. Armaturet og reflektorene kan justeres til mange forskjellige posisjoner, noe som gjør det mulig å velge både både nedover og oppover. Den innbydende lekende designen oppmuntrer til dynamiske belysningssammensetninger.
VV Cinquanta reflektor er laget av spunnet aluminium, tilgjengelig i original Vittoriano Viganò farger.
VV Cinquanta-samlingen, som alle andre Astep-produkter, er laget i Italia.
Varekode: T02-W21-11WW
kr 12 950,00
astep
Produktbeskrivelse
Detaljer
Type: Veggmontert armatur Miljø: innendørs Materialer: Spunnet aluminium reflektor, messing struktur Finish: - Messingfeste med svarte reflektor - Messingfeste med hvite reflektor Mål: 1130 x 524 x 538 mm Pære: To stk E27 Farge: Messing montering og hvit reflektor.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker astep