Astep Nox lampe Sølv ø 22,4 cm

Flere visninger

Astep Nox lampe Sølv ø 22,4 cm

Nocturnal SpiritInduction Wireless Portable Armatur, 2017

Nox legemliggjør Alfredo Häberli's lekende og nyskapende energi i en mykt vakker armatur. Navngitt 'natt' på latin inviterer Nox i sin essens å bli flyttet for å pynte og lyse opp hverdagen, både innendørs og utendørs.
Karakteristisk for Nox er dets trådløse ladesystem med induksjonsteknologi, noe som gjør at denne sofistikerte og svært allsidige lampen kan brukes uten å være plugget i veggen. Armaturet består av fire elementer: en ladestasjon, en anodisert aluminiumskropp som inneholder ladesystemet, en håndblåst opalin glassdiffusor og et enkelt håndtak.
Med en berøringsdimmer kan Nox gi rikelig lys for lesing og et koselig, mykt lys når det er dimmet. Ideell som en nattlampe, kan Nox bli plukket opp og ført til balkongen, og med sine rike materialer virker det også perfekt hjemme på middagsbordet. Nox er Alfredo Häberlis første lampesign for Astep. Den internasjonalt etablerte designeren er kjent for design som kombinerer tradisjon med innovasjon, og utforsker dermed et kreativt landskap av håndverk, samhandling og evolusjon som er like viktig for Astep.
Nox er montert i Italia av materialer i høy kvalitet som opalin glass og aluminium og gir opptil femten timer bruk når den er fulladet, noe som gir god tid til å utforske natten.
Varekode: A02-T12-000G
kr 8 200,00
astep
Produktbeskrivelse
Detaljer
Type: Bærbar Bordarmatur Miljø: innendørs Materialer: Opalin Glass, Anodisert Aluminium Finish: Hvit diffusor, anodisert aluminiumskroppe, anodisert aluminiumladestasjon Mål: Ø 224 x 305 mm (325 mm med ladestasjon) Tilkobling: Micro USB-port Lyskilde: 8 LED, 2700K 400lm, CRI85, Touch Dimming Varighet: 15 timer Ladestasjon: Trådløs elektromagnetisk induksjon Krever tilbehør** Ladestasjon ikke inkludert.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Merker astep